keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Priima tyttö!! A/A, 0/0!! :)

Leian viralliset lonkka-kyynärlausunnot tuli. Ja tulipa oikein mallikkaita uutisia, eli hienot tulokset: A/A ja 0/0. Lisäksi Leialta kuvattiin olkapäät bordercollieilla ikävän paljon esiintyvän OCD:n takia, mutta nekin olivat oikein kauniit, eikä mitään merkkejä muutoksista ollut. Ihanaa omistaa terve koira! :)

Vaikka Leia onkin toipunut jo täysin yskästä, jätettiin maanantain treenit välistä, jottei tulisi liian nopeasti liikaa rasitusta. Luca pääsi korvaamaan Leian treeneihin ja meni oikein mukavasti. Pientä huolimattomuutta itselläni, mutta oikein kiva oli päästä Lucankin kanssa Niinun oppeihin. Tänään olisi vuorossa sitten Oreniuksen treenit. Aikamoiset pakkastreenit tulee, mutta pitää huolellisesti lämmitellä, niin eiköhän se siitä!

Leian kanssa ollaan jatkettu temppuilua. Uusina temppuina työn alla meillä on takatassuilla seisominen, ryömiminen ja seisominen. Hassua jotenkin, kun ei vielä tuota seisomista olla treenattu, mutta sama juttu oli Lucan kanssa. Huomaa hyvin, ettei näyttelyt tosiaan ole minulla ekana mielessä. :P Täytyy sitten kesällä jossain näytelmässä pyörähtää, jahka tulee sopivaan ikään. :D

31.1.2012 Temppuilua

Tuo, että Leia menee mun jalkojen alle "koloon", kun olen istumassa, on ihan Leian itsensä kehittämä temppu. Tykkää tulla väliin, niin tuonne sitten tunki ja aika hauska temppu onkin. Ja ihan kätevä ajatellen kesää, jos vaikka suostuisi agikatsomossa noin olemaan. Suosittelen lämpimästi kaikille viikottaista, jopa päivittäistä temppuilua. Siinä saa hyvin vahvistettua suhdetta koiraan ja lisäksi se on kivaa. Ja tietysti rohkaisee koiraa entisestään yrittämään ja kokeilemaan eri juttuja.

Meillä on Leian kanssa käynnissä naksu-projekti. Leialle on nimittäin tullut pienoinen naksukammo. Tämä siis ilmenee jo siinä, että otan naksun käteen, niin neiti on sitä mieltä, ettei hän kykene. Pentuna naksuteltiin paljon ja muutenkin tykkään naksua käyttää. Naksutteluun tuli parin kuukauden tauko, kun olin hävittänyt hyvän naksuni jonnekin. Sitten hankin uuden naksun ja tehtiin sen kanssa. Ihan hyvin päästiin jatkamaan siitä mihin jäätiin, mutta sitten kun vaadin Leialta hieman enemmän ja odotin tarjoamista, eikä muutamalla yrittämällä saanut oikein, tuli ahdistus. Eli nyt sitten puretaan tuota. Eli käytännössä aloitetaan koko homma alusta. Sen verran jo valoa tunnelin päässä, että namit menevät sentään jo alas kun naksuttelen, eli nyt vaan kärsivällisyyttä, niin eiköhän saada taas naksu käyttöön. Mutta jännä kokemus tämäkin.

Mutta hei, nyt on jo helmikuu!! Eli pahin takana ja kuukauden päästä onkin jo maaliskuu ja pikkuhiljaa kevät. Jipii!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti