keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pentutreffit

Lauantai-aamuna auto käynnistyi seiskan aikoihin aamusta ja suuntana oli Länkipohja. Päivän teemana oli pentutreffit, tai no, junnutreffit pikemminkin. :D Hauskasti tällä vauhdikkaalla kolmikolla tuli juuri 13kk täyteen. Paikalla olivat siis Leian lisäksi sisko Nata ja veli Rudi, sekä äiti Saimi. Ruotsin sisko Onnie ei päässyt paikalla, sattuneista syistä, mutta eiköhän viimeistää kesällä nähdä häntäkin. :)

Leia, Rudi, Nata
Ajokeli oli paikoin huono, mutta hyvin päästiin perille. Meille oli varattu agilityhalli Kana-areena 10-14. Oli siis hyvin aikaa treenailla ja vaihdella kuulumisia. Kaikki tyypit oli tosi reippaita ja saivat hienoja onnistumisia. Tästä porukasta vielä kuullaan! Seuraavassa pätkä Leian tekemistä lauantailta:


Treenailun jälkeen sisarukset pääsivät hetkeksi hallin taakse painimaan. Kamarat kävivät ja tyypit nauttivat lumessa meuhkaamisesta. Hieman kuvasatoa:






Treenaamisen ja lumessa peuhaamisen jälkeen menimme porukalla syömään. Sitten vielä muutamat potretit ja päivä alkoikin olla pulkassa. Tosi mahtavaa ja mukavaa oli. Seuraavaa kertaa odottoen! Kiitos kaikille!

Sunnuntai meni aika lailla juostessa paikasta toiseen. Illalla olikin sitten ikävämpi uutinen. Leialla alkoi meinaa räkä lentää. Seurassamme kiertänyt kennelyskä oli siis iskenyt meillekin. Noh, nyt on sitten muutaman viikon treenitauko ja voidaan keskittyä temppuiluun. Harmittavasti tämä tarkoittaa vaan myös sitä, että Luca vuoden ensimmäinen startti siirtyy, koska hyvin todennäköisesti Lucakin köhää kantaa, vaikkei varsinaisesti ole sairastunutkaan. Onneksi nuo kisat nyt eivät yhteen viikonloppuun lopu.

Jotta ei ihan seinille hypittäisi, ollaan nyt sitten temppuiltu. Lisäsin tänne blogiinkin oman välilehden tempuille, jonne olisi tarkoitus kerätä ja myös videoida pätkiä tempuista. Eilen otettiin yksi kokeiluerä temppuja. Tässä todistusaineistoa.


Leia temppuilee 24.1.2012

Välillä sitä oikein unohtaakin, kuinka junnu tuo mustavalkoinen neiti onkaan. Kuitenkin vasta vuotias, mutta siitä olen tyytyväinen, kuinka keskittyneesti malttaa töitä tehdä. Ehkä ihan hyvään väliin tuli treenitauko, niin tulee tehtyä ns. kaikkea muutakin. Ja mitä paikallaoloon tulee, viisasten kivi on löytynyt! Pari viikkoa sitten Niinun treeneissä, kun Leia yritti taas hieman peppua hivutella, kunnollinen kurinpalautus oikeaan aikaan (kova murahdus ja asennon korjaus), niin johan ei oo pylly liikkunut!! Nykyään treenataan tuota paikalla oloa jokaisella lenkillä. Ollaan jo siinä vaiheessa, että otan pannan pois ja lähden suoraan Lucan kanssa eteenpäin, eikä tietoakaan liikkumisesta! Nyt tuo on siis oikeasti mennyt jakeluun! Jesh!!

Leian yskä näyttää sen verren maltilliselta, ettei sitten sunnuntai-illan jälkeen olla juuri edes köhitty. Täytyy nyt maltilla parannella, niin voidaan olla suhteellisen nopesti jo taas treenikunnossa. Ensi viikko levätään vielä varmuudella kuitenkin. Siihen asti siis temppuja. Ja mieluummin muutenkin pysytellään sisätiloissa, sillä minulla itellä alkaa tulla mitta täyteen tosta kauniin lumisesta maisemasta... :P

Pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti