maanantai 30. toukokuuta 2011

Kylälähtee!!

Nimittäin sellanen mälli että tyhjä maaali…. juuh, eli siis SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI! :D Tovi  on vierähtänyt viime kirjoittelusta ja paljon on taas ehtinyt tapahtua. Lätkän MM-kultaa tuli ja tytzykin on kasvanut jo niin paljon, etten jaksa edes laskea, että paljon noita viikkoja on plakkarissa. :P Nyt on kaikki maitohampaatkin vaihtuneet ison tytön hampaiksi ja pikku vaavasta on kehittymässä iso teinityttö. Säkääkin on jo maxin verran. Kyllä se aika vaan rientää… Kesäkuukin on jo ihan ovella ja näyttää siltä, että kesäkelitkin olisivat vihdoin alkamassa!
Kylälähtee myös agirintamalla. Viikonloppuna kisattiin sitten leikkaustauon jälkeen ja tulos oli varsin loistava. StadiGamesit olivat siis kyseessä, eli vuosi tuli siitä, kun Lucan kanssa ensimmäisen kerran virallisiin kisoihin osallistuttiin. Silloin osallistuttiin vielä vasta hyppyradoille - tunnetuista kontaktisyistä. Nyt ei kontakteista tarvinnut enää huolehtia, vaan melko oppikirjamaisesti kontakteille pysähdyttiin ja käskyllä vapauduttiin. Mutta siis tuloksiin. Lauantaina lämmiteltiin. Kummaltakin radalta (agi ja hyppy) 5vp, kielto ja rima. Lähdöt olivat myös epävarmat, selkeää kisajännitystä kummallakin tauon jälkeen. Tuosta en tosin ollut hetkeäkään huolissani, koska yleistä lähtö/pysymisongelmaa ei meillä nyt ole ollut. Lauantain agiradalla, josta siis tuli kielto, Luca onnistui lähdöstä ”karattuaan” käynnistämään ajanoton ja yliaikaa tuli noin 20sec lisää varsinaisen suoritusajan päälle. Hyppyradalla, joka oli melkoista pyöritystä (mm-tuomari Rolf Grobler), tippui yksi rima ja pari sekkaa meni yli. Tuolla radalla ei tosi ihanneaikasuorituksia edes nähty. Pikkasen liian tiukkaan, oli Sveitsintuomari ajan laskenut noilla väännöillä. :P Sijoituttiin tosin 3. hypärillä virheestä huolimatta ja palkinnoksi saatiin muumimuki, jee! :)
Sunnuntaina sitten, kun kisajännitys oli karissut, oli meno varsin vakuuttavaa. Sekä hypäriltä että agiradalta nollavoitto! Huh! Aikamoinen pommi tosiaan. Täytyy nyt nauttia tuosta, koska hyvin todennäköistä, etten tuollaista tule enää koskaan Lucan kanssa kokemaan, koska kolmosissa tuplanollavoiton ottaminen kuulostaa aika utopiselta, mutta sellainen tuli tosiaan nyt napattua. Palkinnoiksi oli jälleen jaossa muumimukeja ja valitsinkin joka kerta mukin, onpahan pysyvä muisto tästä hienosta viikonlopusta!
Muuten elämä on sujunut aika tavallisesti. Ei mitään ihmeellisyyksiä. Akvaariossa asustaa nyt 7 musta-aavetetraa, 7 puna-aavetetraa ja 2 taistelukalanaarasta. Vielä siis pitäisi hieman tuota laumaa täydentää. Suomi-bonsait pääsi vähän toukokuun helteissä kuivamaan ja olin jo menettää toivoni niiden kanssa. Kunnon suihkutuksella ja kastelulla ne kuitenkin virkistyivät ja etenkin koivu pukkaa lehteä minkä kerkeää. Tammi ei vielä ole ihan toipunut, mutta uskon, että sekin tuosta vielä tokenee.
Helatorstaina ollaan menossa taas kisailemaan. Toivottavasti sama vire pysyy yllä! Tänään pidän Lucan kanssa treenitaukoa suosiolla (parit kontaktit tehdään) ja menen vaan kakaran kanssa hillumaan kentälle. Huomenna sitten Luca pääsee Maijun treeneihin. Lucan treeneissä (siis omatoimiset) olisi suunnitelmissa vahvistaa irtoamista ja itsenäistä täysiämenemistä. Ja tietty kontakteja. Leian kanssa opetellaan esteiden hakemista ja kontakteja. Nyt on kyllä hyvä fiilis jatkaa kesää kohden, kun tuntee kehittyneensä aika huimasti viimeisen puolen vuoden aikana. 11.6. jälkeen saattaa tulla pieni kisatauko virallisista, mutta silloin olisikin tarkoitus keskittyä laadukkaaseen treenaamiseen ja mennä pitämään hauskaa epiksiin ja tekemään varmoja kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti