tiistai 21. kesäkuuta 2011

Leia 6kk!!

Aika menee... perässä ei tahdo pysyä! Vastahan sitä kirosi, kuinka kesä ei tule koskaan ja nyt on jo juhannus ovella! Toivottavasti aika nyt hieman jarruttaisi kulkuaan, että saisi kunnolla nauttia kesästä. Leia täytti juuri puoli vuotta. Alkaa jo pikkuhiljaa näyttää bc:ltä, hieno laspi, ei voi muuta sanoa!

Leia-neiti 6kk
paino: 12,2kg
säkä: ~46cm
Elämä on sujunut varsin mallikkaasti: töitä, treenejä ja muuta mukavaa. Koti on pysynyt hienosti kunnossa ja välttynyt edelleen tuhoilta. Parivaljakon yhteiselo on kivaa katsottavaa: paita&peppu, majakka ja perävaunu... Sellaset Joukot ne kyllä on, siis tyhmyyshän tiivistyy joukossa, niin Joukoja ovat... heheh

Eilen treenailtiin taas Maijun johdolla. Ensinnäkin, onnea vielä ihan mielettömästi SM-joukkuekullasta sekä yksilö SM-hopeasti! Käsittämätöntä suoritusvarmuutta ja hallittua menoa! Mutta palatakseen treeneihin, niin hyvä fiilis jäi. Paras tunne ehdottomasti, että tuntui taas, että yksi lamppu syttyi lisää päässä!

Aloitetaanpas sitten treeneistä. Radan kolme ensimmäistä hyppyä olivat suoraan minien SM-finaaliradalta. Tuo alku oli musta tosi kiva ja menikin mukavasti. Kolmoshypyn jaakotuksessa piti muistaa hetki malttaa, ennen kun sinkosi putkelle. Lamppu syttyi tuossakin kohtaa. Renkaan jälkeen kutoshypyllä käänsin useaan kertaan turhan paljon kroppaa, vaikka olisin voinut ihan päällejuoksun omaisesti vetää Lucan hypylle. Muurilta lähdin mukavasti kohti kasihyppyä, jonka alkuun ajattelin olevan paha käännös. Vähän malttia tuohonkin olisi tarvittu lisää muurille työntöön. Palikat tippuivat muutaman kerran, kun vähän turhan äkkinäisesti ohjasin ja vaihdoin ite kulkusuuntaa, kun olisi pitänyt hieman enemmän työntää-"odottaa" ja mennä. Välistäveto, sylkkäri ja putkeenlähetys onnistuivat pääsääntösesti hyvin, pieni tapaturma vikalla videolla, jossa olin ajautunut turhan pitkälle ja ennakoin jo sylkkäriä, mutta sellasia sattuu, ei paha kuitenkaan. 11 takaakierto meni ihan jees. Tarkkaa touhua, kun odottaa koiraa putkelta, että oma rytmi ei sekoa. Kepeille vienti olikin sitten radan haastavimpiin kuulunut osio meillä. Tai no, ei kepit sinällään, lähinnä tuo putki. :D Muutaman kerran putkeen mentiinkin, kun itsellä meni totaalisesti pasmat sekaisin, että kuinka ihmeessä tuo miina selvitetään. Noh, loppu hyvin kaikki hyvin, kun vaan voimakkaasti ite painaa eteen päin, ei ollut kysymystäkään, että Luca sinkoaisi putkeen. Aivan mahtavaa! Täytyy vaan luottaa ja mennä eteen päin. Luulisi, että sitä olisi jo oppinut, että Lucaa on aivan turha yrittää ottaa haltuun tuollaisissa tilanteissa, koska metsään mennään. Samalla hetkellä, kun mun yläkroppa kääntyy koiraan päin, on Luca putkessa, koska sinnehän mä näytin!! Tokassa videossa on hirveä pelastus. :P

Kepit oli ihan peruskauraa, keinuu olin hurjan tyytyväinen, Luca ei roiskinut!! Nopeammaksihan tuota keinua täytyy jossain vaiheessa tehdä, mutta askel kerrallaan.. Ympäripyörivä takaakierto meni kivasti. Hyppy 16 ok, vielä enemmän vaan voisi lähettää. Okseri ja putki jees. Viimeinen säätö olikin hypyn 19 jaakotus. Pirun vaikeaa lähteä rytmittämään tuota, kun melkein paikoiltaan menee, mutta viimeisellä kerralla, jota ei nyt videolla ole, sain jopa jalkoja käytetty kohtuullisesti. Kokonaisuudessaan, tosi hyvä treeni ja iloinen mieli oli niin mulla kun Lucallakin radalla! Näitä lisää! :)


 

Yritys ja erehdys... putkeen mennään!! Jaa miksi mä käänsin tota kroppaa just putkeen. Ei voi muuta sanoa, et hemmetin hyvinhän toi Luca lukee mun kroppaa! :D

Hirvittävä pelastus kepeille ja liian avosylillä ja huonolla rytmillä tehty jaakko, mutta jos huonoa, niin myös jotain hyvääkin. :)


Työtapaturma hypyn ohitus. Muuten ihan kivaa menoa. Hienosti meni kepeille! Olen tyytis siitä. :)

Leia pääsi myös vähän treeneilemaan ohessa. Seuraavaksi muutamia kuvia (c) Mari Mäkelä.

Treeniä
Ja tottakai täysii!!
Taitava styby!! <3
Lucakin haluu treenaa!!
Ja voi sitä riemua kun radalle pääsee! :)

Pienet kaarteet!

Tää on vaan aivan ihana kuva! <3
Sitten olisikin vuorossa Juhannus. Ensi viikolla alkaa HAU-Open, jonne ainakin keskiviikkona ollaan menossa viralliseen starttiin. Viikonloppuna luvassa on agileiri Pöytyällä!! Toivottavasti kelitkin tästä kohenisivat, mutta kohti uusia haasteita siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti