keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kevätkausi käyntiin!

Eilen oli ensimmäiset kevätkauden treenit. Päästiin vihdoin ulos ja mikä vielä parempaa, hienolle uudelle kentällemme, jossa tilaa riitti ja oli mieletön treenailla. Aivan huippua!!
Lucalla oli siis kahden viikon tauko viime treeneihin. Intoa ja keskittymistä oli mukavasti. Lisäksi teki Lucalle selkeästi hyvää saada omaa aikaa minun kanssa. Ei tarvinnut Leia-tättähäärä-minäminäminästä välittää.
Nämä treenit olivat siis I-HAHin lupaavien koirakkojen treenit, joita vetämässä meillä on Maiju Korhonen ATD:stä. Tykkäsin kovasti ja monta hyvää pointtia jo näin ensimmäisissä treeneissä sain. Suurinpana ongelmana meillä oli, yllätysyllätys, käännökset. Ei sitten meinaa millään onnistua! Suurimman haasteen meillä tuotti heti 2 hyppy. Tein siihen alemman siivekkeen kohdalle pakkovalssin. Ei meinannut onnistua sitten millään, vaan Luca pyyhälsi helposti ohi ja teki valtavan kaarteen, ennen kun sain käännettyä sen hypylle. Mun pitää olla tollasissa kohdissa tosi napakka ja ajotus on tarkkaakin tarkempaa. En myöskään saa liikkua taaksepäin ollenkaan, vaan esteen suuntaisesti. Noh, noita pitää vaan treenata ja saada oma ajoitus toimimaan. Toinen ongelmakohta meillä oli 7-8. Ja taas oli tiukka käännös kyseessä. Tein ennakoivan valssin tuohon väliin, mutta ilmeisen selkeästi taas ajoitus pielessä. Joku viisasten kivi pitäis kyl noihin käännöksiin löytää. Mut eiköhän ne täs kuntoon saada. Selkeästi kohdat, joissa oma vauhti hiljenee, tai melkeinpä pysähtyy käännöksissä, on se ongelma kohta. Esimerkiksi esteet 6 ja 11, joissa lähetin Lucan hypylle, toimivat tosi hyvin. Muutoin rata sujui mukavasti. A:lla alastulo oli tosi hidas, mutta kontaktithan meillä onkin nyt tehotreenivuorossa, joten siitä en niinkään ole ”huolestunut”. Torstaina päästääkin Lucan kanssa sitten ihan yksityistreeneihin, kun Heli tulee kouluttamaan meitä. Jipii!

Maijun treeni
Tänään on vuorossa koetoimitsija 2 kurssin toinen osuus. Eli pitkä päivä taas luvassa, mutta sitten on kurssi käyty ja itse asiassa saan jo tulevana viikonloppuna harjoittelutkin tehtyä, joten sitten olenkin jo pätevä toimimaan kisoissa vastaavana koetoimitsijana.
Eilen sain lisää kasveja akvaarioon. Nyt se jo näyttää ihan oikealta akvalta! :D Tavoitteena olisi kotiuttaa parvi nyt perjantaina, mikäli vaan aikataulu antaa myöden. Ihan perus temppuiluun pitäisi myös löytää enemmän aikaan. Harmiksi on nyt kyllä hieman jäänyt, mutta eiköhän tässä taas aikaa löydy viikonlopun jälkeen, kun kisat on saatu kisattua.
Tässä vielä Leian mitat tältä viikolta:
Leia 19vkoa:
paino: 10,1kg
säkä: 42cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti