keskiviikko 11. toukokuuta 2011

c/o Kivikko…

…tuntuu siis, että olisi osoitteen muutos paikoillaan. Kun en ole töissä, tai nuku, niin aika lailla minut löytää kentältä. Noh, ei siinä sinällään mitään pahaa ole, mutta täytynee jotain muutakin kehitellä tässä, ettei ihan tunne asuvansa tuolla. Pieni tuulettuminen voisi tehdä hyvää.
Viikonloppuna oli I-HAHin kaksipäiväiset kentän avajaiskisa. Sekä lauantai että sunnuntai menivät aivan loistavasti. Kiitos siis kaikille reippaille työntekijöille ja erityiskiitos meidän upealle kisatoimikunnalle! Itse olin kisoissa hommissa 7-17 ja 7-19. Lievästi alkoi sunnuntaina kisaväsymys painaa, mutta ehkä noilla tunneilla väsymys on jo sallittua. Luca ja Leia olivat mukana kumpanakin päivänä. Tyypit olivat hienosti, pääsääntöisesti nukkuivat, mitä nyt töiltäni ehdin välillä lenkille. Näkyvin kisamuisto viikonlopulta on kunnon rusketus. :D
Maanataina oli Lucan ja Leian treenit. Aika tiukka setti tuo 2,5h aksaa putkeen, mutta hienosti meni. Ensiksi oli Leian treenit. Harjoiteltiin putkea, pussia ja esteiden hakua/irtomista. Putki meni jo aika rutiinilla. Haastavinta treeneissä ehdottomasti oli häiriö, eli toiset koirat. Jatkossa taidankin treenata pääsääntöisesti ihan vaan yhteistyötä kentällä ja paikalla oloa. Tietty treenaan hieman esteitäkin, mutta pääpaino näissä ensin mainituissa. Lucan treenit heti perään menivät tosi hienosti. Lucalla oli kivasti virtaa ja saatiin hyviä onnistumisia. Pientä viisastenkiveä taidan olla käännöstenkin suhteen löytämässä. Nyt jopa ennakoin liikaa useamman kerran ja Luca kääntyi ennen estettä. Tämä on mielestäni loistava juttu, koska nyt alan oppia milloin olen liian myöhässä ja milloin liian ajoissa. Sitä kautta löytyy sitten se oikea ajoitus.
Eilen, eli tiistaina treenailtiin Maijun johdolla lupaavien ryhmässä. Lucalla oli taas hyvä draivi päällä. Hieman loppua kohden huomasi, että kuuma päivä (+25C!!!) ja treenit edellisenä päivänä hidastivat, muttei mitenkään pahasti. Treenit menivät taas hienosti ja sain kokeiltua montaa erilaisia ohjaustapaa suorittaa esteitä. Vaikka omassa ohjauksessa toki on paljon parantamisen varaa, alkoi nyt meno tuntua aikas hyvältä.
Radan alku 1-8 meni heti ekalla yrittämällä hyvin (parantamisen varaa toki jäi), enkä vissiin tehnytkään sen kuin kerran. Keskityttiin enemmän radan loppupuolen hiomiseen. Puomin kontakti oli hieno ja kepeille haku sujui kivasti. Alussa hieman säädin kepeillä, mutta kun maltoin antaa Lucan hakea kepit, sujuivat ne hyvin. Esteelle 11 kokeiltiin erinäisiä ohjauksia. Aluksi tein 11 ulkokautta saksalaisella. Ihan ok meni. Seuraavaksi kokeiltiin 11 päällejuoksua. Eli alakautta takaakiertoon, itse etenin esteen suuntaisesti ja otin vastakädellä Lucan hypyn yli ja sitten taas oikealla kädellä haltuun ja siivekkeen yläkautta 12 hypylle, jonne tein niistopersjätön. Tämä toimi meille mielestäni loistavasti. Kaarteet olivat just eikä melkein! Lisäksi tehtiin 11 hyppy myös ”toiselta puolelta”, eli eräänlaisena pakkovalssina. Oikealla kädellä takaakierto, vasemmalla kädellä ja hieman yläkropalla hyppy ja oikealla haltuun. Itse siis peruutin tässä esteen mitan verran. Molempi parempi. Taidan vapaatreenata näitä, eli 10-14. 13 valssasin ja se sopi siihen tosi hyvin. Hienot treenit oli, kiitos Maiju! :)
Maijun treeni
 Ilmoittauduinpa eilen vielä agileirille! 1.-3.7. Kuralan kartanossa. Kouluttajina toimivat Eva Lacnakova (CZE) ja Esa Lehdistö. Innolla odotan!!
Tänään olisi vuorossa sitten mun ihka ekat kouluttamiset. Eli jatko1 ja kilpailuvalmiiden vetäminen. Radat on jo suunniteltu ja innolla odotan miten menee. Käydään alkuun läpi motivointia ja palkkausta, loppu selviää treenien jälkeen… ;)
Ai niin, nytkun Leia on jo niin iso tyttö, niin harvennan mittauksia ja punnituksia. Seuraavan kerran ens viikolla, kun ikää neidille tulee 5kk!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti