torstai 15. joulukuuta 2011

Jumeja???

Juu-u... oli taas semmoset treenit eilen että alta pois. Pienoisten videoanalyysien ja pohdintojen jälkeen vaikuttaisi hieman siltä, että Luca taitaa olla aika jumissa. Olen jo hetken kiinnittänyt huomiota siihen, että Luca ottaa aika raskaasti hypyt alas ja on tavanomaista enemmän kompuroinut ja pudotellut. Kiinnitin myös eilistä videota katsellessani huomiota siihen, että Luca hyppää selkeästi enemmän pää ylhäällä kun tavallisesti, joten merkit väsymyksestä ja jumeista ovat aika selkeät. Myös vauhdissa ei ole sitä totuttua raivokkuutta. Pää selkeästi on tekemisessä mukana, mutta kroppa ei vaan tunnu suoriutuvan. Noh, tälle vuodelle on enää yhdet treenit jäljellä ja sen jälkeen jäädään kahden viikon totaalitauolle. Tulee hyvään väliin, koska tämmöinen puolilla valoilla tekeminen syö vaan luottoa ja iloa.

Eilen vauhti oli aika-ajoin hieman edellisviikkoa parampi, mutta muuten menikin aika sooloiluksi. A-putki sekä puomi-putki erotteluista ei tullut sitten yhtään mitään. Tuntui, ettei Luca edes yrittänyt kuunnella mua vaan ihan puhtaasti sooloili. Kyllähän Luca helposti putkiin menee, mutta eilinen oli aika tavatonta. Ei normaalia. Päällejuoksussa meinasin lähteä kiertämään koko estettä ja muutenkin meno oli aika hapuilevaa. Tokihan sitä itsekin vähän mokaili, mutta kamalasti en nyt omaan piikkiin tästä virheitä laittaisi. Meno oli vaan epätavallista ja hankalaa. Mikään ei tullut helpolla.

SM-ryhmän treenit

Ensi viikolla on tosiaan vielä yhdet treenit. Tämän viikon ajan Luca ei edes tule näkemään esteitä, vaan pyritään hieman jo aloittamaan jumien aukomista. Toivonmukaan Luca pääsee pian hierontaan ja voisin itsekin iltaisin hieman poitsua hieroa. Lisäksi Luca saa käyttää BOT:tia yöpaitana ja yleiskuntolenkkejä voisi myös olla ohjelmassa. Eiköhän tuo pieni taas kuntoon saada. :)

Noh, onneksi on toinen treenikaveri, kun Luca pääsee tauolle. Leian kanssa treenailu on edennyt kivasti. Keppiharjoitukset ovat edelleen pääosassa paikalla olon ja keinutreenien lisäksi. 6 keppiä menee jo tosi hienosti. Virheitä tulee enää tosi harvoin ja olen yhdistänyt jo hyppyä, takaaleikkausta ja muita ohjauksia kuuteen keppiin. Se, että olen itse edellä, on vielä hankalaa, mutta pikkuhiljaa lisätään vaikeusastetta. Ollaan kokeiltu jo 8 keppiä ja sekin sujuu jo aika kivasti. Ei yhtä varmasti kun 6, mutta onnistumisia tulee 8 enemmän kun epäonnistumisia. Hurjan tyytyväinen olen. Nyt tuntuu, että jokin on selkeästi naksahtanut Leian päässä, sillai positiivisella tavalla siis. :D Viime perjantaina Leialla alkoi Niinun treenit. Mulla on suuret odotukset näistä treeneistä ja varmasti tulee paljon hyvää oppia ja neuvoja. Estevarmuutta- ja hakuisuutta tulee edelleen jatkuvasti treenata, mutta muutoin alkaa olla jo aika tasapainoinen paketti kasassa, joka vaatii nyt vaan systemaattista treenaamista.

Joulu alkaa olla jo ovella. Ja vettä sataa... noh, toisaalta mulle sopii oikein hyvin, että mittari on plussan puolella, eikä ole -20 astetta, mutta ehkä sitä luntakin voisi pikkuhiljaa tulla ja pakkasta maltillisesti. :P Joulun lähestyminen tarkoittaa myös sitä, että Leia-neidillä on ensi viikolla juhlapäivä. Vuosi tulee täyteen. Eiköhän sitä jotain kivaa pidä pienelle keksiä, siis muutakin kuin se, että saa odottaa autossa että Luca treenaa. :P Ensi viikolla käydään hakemassa synttäreiden kunniaksi myös rokotus ja tammikuussa olisi luvassa sitten toinen piikki ja viralliset kuvat (lonkka-kyynärä-olat). Niin se aika vaan menee.

Perjantaina taas Niinun treeneihin ja viikonloppu on muutenkin täynnä mukavaa ohjelmaa. Paljon lenkkeilyä ainakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti