keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nollatili auki

Kylmää, märkää.. perus marraskuu. Rapa roiskuu ja auringosta ja valosta ei ole kuin muistot jäljellä. Noh, ehkei tämä elämä ihan niin synkkää ole, vaikka ei tästä kuusta saakkaan hyvää edes tekemällä!

Talven treenit ovat pyörineet jo hyvän tovin. Koulutusrintamalla kouluttelen viime talven tapaan eläinlääkisläisiä sekä I-HAH:in ryhmää. Treeneinä käydään viikottain Leian kanssa Niinulla seuramme Lupaavien valmennusryhmässä. Luca on varakoirakkona arvokisaryhmässä ja pääsee myös sillon tällöin Niinulle. Muutoin Lucan kanssa ei treenata viikottain, ellei omatoimisesti treenailla (tosin silloinkin treenaan pääsääntöisesti Leian kanssa). Mitä muutoin omatoimitreeneihin tulee, niin tavoite olisi päästä kerta viikkoon treenaamaan, perhana vaan kun tuntuu ettei aika riitä kaikkeen.

Leian kanssa ollaan kisailtu tasaiseen. Pari viikkoa sitten saimme ekan LUVAn ykkösistä. Tavoiteltu rauhallisuus kisasuorituksessa onnistui ja tuotti tulosta. Huomasi hyvin nollaradan jälkeen kuinka sekä minä että Leia olimme kummatkin heti rennompia radalla. Tässä nollarata:

Leian eka nolla, sij 2/22 (etenemä 4,85m/s)

Treeneissä Leian kanssa meno alkaa olla kivalla tasolla. Olen alkanut luottaa Leiaan ja varmistelu on nykyään aika vähäistä. Yhteinen sävel on selkeästi löytymässä. Leia on kyllä super treenikaveri. Sen itseluottamus on kivalla tasolla ja tehdään hommia pilke silmäkulmassa. Leia jaksaa hyvin yrittää ja on varsin viihdyttävä tyyppi omine hauskoine piirteineen.

Kisaamiset jatkuu.. koska suurin muttamme on ollut kisarentouden puuttuminen, niin teemme sitä, eli kisaamme. Tavoitteeni on saada mahdollisimman paljon startteja loppuvuodelle. Marraskuulle on luvassa kahdet kisat ja joulukuun vähistä kisoista yritän startata neljässä startissa. Eikä niistä nollistakaan haittaa olis, mutta rentous ja yhteinen sävel tavoite nro 1!

Lucan kanssa pitäis kisata myös.. tällä hetkellä huomaan vaan, että mun täytyy nyt keskittyä pelkkään Leiaan. Saada ns. putki auki ja varmuus tekemiseen ja sitten pystyn taas keskittymään molempiin. Lucan kanssa on toki tavoitteena ensi kesän SM:t, mutta se ei liene ongelma. Tyyppi on meinaa niin varma, että vaatii jo ohjaajalta taitoa epäonnistua Lucan kanssa. :P Ja mitä tavoitteisiin tulee, niin toki tavoitteena on kisata ensi kesän SM:issä kahden koiran kanssa, joten töitätöitä ja tavoitteita kohden! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti