lauantai 22. lokakuuta 2011

Vapaa-aikaa - temppuilua, lenkkeilyä ja kuvailua.

Tuntuu vähän siltä, että toistan itseäni, mutta jälleen kerran ihmetyttää tämä ajan kulu! Niin nopeasti menevät viikot ja kuukaudet eteen päin. Sitä taitaa tosissaan olla tulossa vanhaksi, kun näin ajattelee.

Nyt minulla ei sitten ole enää pentua. Leia aloitti juoksunsa viime tiistaina 18.10.,eli aika lailla 10kk vanhana. Juoksut eivät ainakaan vielä ole kummemmin näyttäneet muuttaneen typyä. Hajut toki kiinnostavat ulkona enemmän ja ehkä Leia-neiti on hieman hellyydenkipeämpi ollut viimeaikoina. Korvat ovat säilyneet mukavasti päässä ulkona ja Leia onkin saanut painaa vapaana aivan normaalisti. Hieman tietysti pitää tarkkaavaisempi olla.

Leia 10kk
säkä: ~49cm
paino: 15,5kg

Nyt on ollut mukavaa, kun hektisen syyskuun jälkeen on ollut aikaa muuhunkin, kun vaan paikasta toiseen juoksemiseen. Ollaan temppuiltu aika paljon ja lisäksi pitkät lenkit ovat tulleet jälleen arkirutiineihin, aivan ihanaa! Mikään ei ole parempaa, kun tehdä pitkä lenkki viikonloppuaamuna kauniista säästä nauttien. Lisäksi ihan kuntoilunkin kannalta kiva juttu, niin itseni kun koirienkin kannalta. Muutaman kerran ollaan käyty viime viikkojen aikana kiipeämässä Malminkartonon jätemäen huipulle. Mahtavat maisemat ja just hyvän pitunen lenkki.

Malminkartanon huipulta

Treenien suhteen oon yrittänyt pitää nyt hieman taukoa, tai ainakin keventää. Sen verran tiivisti on tullut itseasiassa viimenen vuos treenailtua. Vähän ollaan muutamaan otteeseen käyty kontakteja ottamassa, mutta aika lailla siihen nyt jäänyt. Vielä olisi tarkotus pitää ens viikko kevennetysti ja sit taas marraskuusta aloittaa uusi treenirupeama. Kontakteihin palatakseni, se on kyllä asia, josta voin nyt tosissaan olla tyytyväinen. Olen luvalla sanoen ihan äimänä ja yllättynyt, kuinka hyvin tuon A:n muuttaminen juoksukontaktiksi on mennyt! Luca pysähtyy nyt puomille tosi varmasti ja A taas juostaan hyvin alas! Ihan mieletöntä! Kerrankin joku asia menee helposti. Mut tarkkana totta saa koko ajan olla, ettei lipsumista tule.

Pari viikko sitten meillä oli oikein tehoviikonloppu. Kahdet kisat, lauantaina Haminassa ja sunnuntaina Helsingissä. Aika rankkaa oli, mutta hyvää antia kyllä. Yks nollakin tuli lisää, joten nyt on 2 aginollaa kasassa. Huomenna mennään taas kisailemaan tuohon Purinalle naapuriin. Intoa pitäisi nyt ainakin olla, niin mulla kun Lucallakin. Rentoa menoa vaan, niin kyllä siitä hyvä tulee.

Nyt kun on ollut enemmän vapaa-aikaa, niin olen taas ehtinyt valokuvailla. Muutamia oikein loisto-otoksiakin on tullut näpsittyä. Tässä muutamia kuvia:

"Hiljaa mies! Minä puhun nyt!"
Tuo yllä oleva on ehkä paras tilannekuva ikinä. Osuipa kamera kerrankin oikeaan aikaan käteen! :D

Tässä lisää tämän päivän lenkkeilyltä:

Tyypit

Painit alkakoon...

...hyökkäykseen...

...kainalo-otteeseen.

Leia lintupaimen

Leia-neiti

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti