sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevät saapui voiton ja SERTin kera

Missä on ne ajat, jollon nukkui edes seitsemään saakka?? Tällä viikolla myöhäisin herätys on tainnut olla klo 6:00. Huh! Mutta onneksi aurinko paistaa ja kukonlaulun aikaankin on jo valoisaa.

Viikko on jälleen ollut agipainotteinen, mutta lumien vihdoin väistyessä ollaan käyty hieman tokoilemassakin lenkkien yhteydessä. Lucan tokoilun taso oli talvella tulleen tauon jälkeen erittäin positiivinen yllätys. Tosi hienosti menee! Jopa niin hienosti, että huomasin selailevani tulevien tokokokeiden ajankohtia! :D Alkukesälle olen nyt suunnitellut ensimmäistä koetta. Nyt vaan treenailua ja jos muutamissa möllitokokisoissa kävisi, niin eiköhän siitä ihan hyvä tule. Ja rehellisesti, osaahan Luca jo paljon ALO-luokkaa enemmän, joten en usko, että ihan räpeltämiseksi menee.

Leialle tuli tällä viikolla 15vkoa täyteen. Tämä viikko ei ole poikkeava edeltävistä, joten tässä mittoja:

paino: 8,8kg
säkä: ~40cm
 Leia keväthangella

Tänään Luca oikaisi ensimmäisen kerran Leian mahan ali! Hih! Iso tyttö siis jo pieni. Etuhampaitakin on jo tippunut ja uudet puskevat kovaa vauhtia tilalle. Niin se aika vaan menee ja mun pienestäkin kasvaa kohta teini... nyyh! Leian kanssa ollaan myös tokoiltu tällä viikolla. Sivulletulo on Leian bravuuri. Myös seuraaminen alkaa pienissä määrin sujua. Lucan treenien yhteydessä ollaan päästy Leian kanssa taas putkia juoksemaan. Hyvin typy muistaa, mistä on kyse ja sinkoaakin putkeen tuosta vaan. U-putki ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa, vaan ensimmäisellä yrityksellä sekin suoritettiin. Hieno tyttö, ei voi muuta sanoa!

 Voittajan elkein SERTi rinnassa

Lucan kanssa treenailtiin siis agia tällä viikolla tiistaina ja torstaina. Etenkin torstain treenit sujuivat todella hyvin ja vauhti oli päällä. Tänään oltiin sitten Tammikuun jälleen kisaamassa Riihimäellä. Paljoa parannettavaa ei jäänyt (mitä nyt omaa ohjausta olisi tietty voinut parantaa), koska tuloksena oli ensimmäisenä ratana olleelta hyppyradalta 0-tulos ja voitto! Samalla saatiin SERTi ja menolippu kakkosiin. Tämä tarkoittaa siis sitä, ettei ensi sunnuntaina KKK:n kisoihin tarvitse ihan niin aamusta lähteä! :D Siirrettiin RIMA:n kisojen toinen rata myöhemmälle ajankohdalle, koska muutoin meillä olisi ollut 6 tunnin odottaminen kakkosluokan starttiin. Päiväunet oli houkuttelevampi vaihtoehto, vaikka sää olikin mitä mainioin.

 Leia otti kaiken ilon irti Lucan voitosta syömällä palkinnon ja omimalla voittolelun. :D

Lauantain aamuherätyksen syynä oli Koetoimitsija 1-kurssi Hyvinkäällä. Mielenkiintoista, joskin hyvin tuttua asiaa oli. Toinen vuosi kilpailutoimikunnassa ja etenkin tämän vuoden tuomat puheenjohtajan tehtävät helpottavat kyllä mielettömästi, tai siis suurilta osalta olen "joutunut" jo Koetoimitsijan asioita hoitamaan. Toukukuussa olisi tarkoitus mennä suorittamaan kurssin toinen osuus.

Ensi viikon ohjelmassa on ti ja to treenailua, la ja ehkä pe kouluttamista ja sunnuntaina siis kisat. Näyttää täyteen buukatulta siis ensi viikkokin. Ja aivan huomaamatta! Ei ihmekään, että viikot kuluvat nopeasti... :D Saa nähdä, miten kilpaileminen 2 luokassa lähtee käyntiin. Teknisesti ei pitäisi olla ongelmia, koska sen verran edistyneitä ollaan. Kunhan itse tekee vaan huolellista työtä. Tokoa pitäisi myös ensi viikolla treenailla. Täytyy toivoa, että kelit pysyvät nätteinä. Lisäksi keskiviikkona käydään hakemassa Leialle tehostusrokotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti