lauantai 26. maaliskuuta 2011

Touhua riittää!!

Aika juoksee siivillä! Ensi viikolla on jo huhtikuu! Älytöntä, mutta myös loistavaa, koska mitä nopemmin aika menee, niin sitä nopempaa kesä tulee. Loogista, eikö?? :D

Taudista on nyt selvitty. Maanantai ja tiistai menivät vielä kotona lepäillessä, mutta keskiviikkona olin jälleen työkunnossa. Onneksi meni nopeasti tuo ohi. Tyypeilläkin oli hieman mahat sekaisin, liekö ollut sympitiaa heiltä. Mutta onneks kaikki ollaan taas kunnossa. Leia täytti maanantaina tasan 3kk eli 13 vkoa heti seuraavana päivänä. Tässä mittoja tältä viikolta

Leia 13 vkoa
paino: 7,5kg
säkä: ~38cm


Luca on alkanut näyttää nykyään ihan pikkukoiralta tuon koipeliinin rinnalla. Hauska parivaljakko. Hihnassa lenkkeily on nyt alkanut sujua suhteellisen mallikkaasti. Leia malttaa nykyään kävelläkin, eikä vaan roiku Lucassa. Hihnatkin pysyvät paremmin ojennuksessa ja eteneminen on sujuvampaa. Lähinnä Lucalle ihanat tuoksut sekä Leialle kaikki ihanat kävyt ja kepit ovat ulkoilulle haasteita tekeviä elementtejä.

Nyt olen taas onnellinen auton omistaja, loistavaa!! Kyllä se vaan niin on, ettei noiden pienten ja omien työmatkojen kanssa ilmankaan oiken pärjää. Tällä viikolla ollaan taas päästy kunnolla treenailemaan, tiistaina ja torstaina. Hieman minua jännitti, että kuinkahan treenit menevät, kun kevät + korvat eivät tunnetusti ole uroskoiralle helppo yhdistelmä. Yllätyksekseni tälläistä ongelmaa ei kuitenkaan ollut, vaan treenit sujuivat kerrassaan loistavasti. Luca oli aivan innoissaan ja tuntuikin, että kaikki sujui juuri niin kun pitikin. Olen kyllä kehittynyt itsekin valtavasti viimeisen puolen vuoden aikana. Sellasta kaivattua varmuutta ja sujuvuutta on selkeästi tullut. Treenailu oli kivaa myös senkin kannalta, että tuli hyvä fiilis siitä, kun näki Lucan nauttivan yhdessä tekemisestä niin paljon. Onhan Leian myötä Lucan ollut tottuminen siihen, ettei samalla lailla saa minulta huomiota, etenkään kun Leia pitää huolen siitä, että hänet ainakin huomioidaan. Prime-timeä treenit siis Lucalle. :) Treenien päätteeksi tehtiin Leian kanssa taas putkea. Typy menikin hienosti muutamien kutsujen jälkeen putkea. Selkeästi lopussa hiffasi, mistä on kyse, kun ei enää mua koko aikaa tuijottanut, vaan katsoi jo putkeakin sitä lähestyttäessä. Ja mikä tärkeintä, Leia tykkäsi ihan kympillä! :)

Tänään olin itse kouluttamassa apukouluttajan roolissa. Teemana oli sylkkärit. Tykkäsin tosi paljon kouluttamisesta ja siitä fiiliksestä, kun pystyi auttamaan ohjaajaa ymmärtämään omaa liikkumistaan ja onnistumaan. 2 tuntia meni kun siivillä. Ens viikolla taas kouluttamaan! Jeij! :) Parin viikon päästä päästään kisaamaankin taas pitkästä aikaa. Sitä ennen täytyy noita kontakteja taas hinkata. Onneksi on tuo hieno kontaktilauta. Kohta pääsee varmaan uloskin sillä treenailemaan.

Tänään tehtiin aamusta taas pitkä lenkki. Keväthanki kantaa aamusta mukavasti ja tyypit pääsivätkin kirmaamaan hangella ja nauttimaan kauniista säästä. Ehdottomasti viikonloppujen parasta antia nämä pitkät aamulenkit. Huomenna olisi lenkkeilyn lisäksi ohjelmassa siivoilua, kun tänään en ehtinyt kun aloittaa vähän. Kunnon kevätsiivouskin olisi tarkoitus tässä lähiviikkoina tehdä. Huomenna voisi treenailla myös vähän enemmän, kun hieman on vähemmälle viime päivinä jäänyt.

Aamulenkillä poseerausta (oli muuten työn ja tuskan takana saada nuo pysymmään noin :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti