perjantai 18. helmikuuta 2011

Ulkoilua ja urpoilua

Viikko on kulunyt nopeasti, siitä meinaa tosiaan on jo viikko, kun Leiskutirallaan kotiin hain. Yhteenvetona ensimmäisen viikon voi kiteyttää vain yhteen sanaan, mahtavaa!! Niin hienosti on kaikki mennyt!!

Tyypit ovat olleet keskenään yksin jo useampaan otteeseen. Pisimmillään 3,5 tuntia. Yksinolon suhteen ei ole ollut lainkaan ongelmia. Leia kun on niin luottavainen ja reipas. Lisäksi Luca on Leian supersankari, jonka kanssa voi mielellään jäädä yksin ilmaan yhtään itkua mun perään. Ensi viikolla palaan takaisin töihin "sorvin ääreen", jolloin kunnolla näkee, millaiseksi yksinoleminen kehittyy. Luottavaisin mielin kuitenkin töihin palaan. :)

Luca ja Leia tulevat mielettömän hyvin juttuun. Tiistai-iltana tyypit taisivat ensimmäistä kertaa oikein kunnolla leikkiä keskenään. Sen jälkeen loppua ei ole ollut nähtävissä, vaan urpot bailaavat ympäri kämppää säännöllisin välein, jopa sellaisella innolla, että usein leikit päättyvät siihen, että minä vihellän pelin poikki. Ihanaa kuitenkin on, että kiivaimmastakin leikistä osataan rauhoittua nopeasti. :)

 Urpoilua kotona

Leia edistyy ja kehittyy aivan hirvittävää vauhtia. Istuminen, paikallaolo, katsekontakti, luoksetulo, sivulletulo ja uusinpana maahanmeno kuuluvat nyt repertuaariimme. Näitä siis vahvistetaan päivittäin. Lisäksi tyypähdys kasvaa aivan käsittämätöntä tahtia! Tuntuu, että kokoa tulee pelkästään jo öiden aikana lisää! Kohta mun pieni ei ookaan sit enää pieni... nyyh! Sohvalle Leia ei vielä osaa/pääse hyppäämään, mutta taitaa olla ihan sopivasta ponnistuksesta ja päivistä kiinni, kunnes sohvakin on vallattu.

Voihan pakkanen sentään! Tänä aamuna mittari näytti -24'C kun ulos suunnattiin. Hienosti tyttö taas pissit teki pakkasesta huolimatta. Noin 6 kertaa päivässä ulkona ollaan käyty, vaikka aina ei mieli tekisikään hytisemään mennä. Onneksi sentään päivät ovat olleet kauniita ja aurinkoisia. Jopa mun pisamat ovat sitä mieltä, että kyllä se kesä tulee, kunhan nyt vaan vielä tovin tätä talvea kestää.

 Ulkoilua ja auringosta nauttimista
 ...ja tietenkin...
 ...aivan HIRVEET meiningit!! :D

Se olis sit perjantai... ihan omituista. Ei oo yhtään perjantaifiilistä, mutta tää lomailu lienee selitys sille. Viikonloppu vielä pienten kans ja sit taas töitätöitä. Onneks voi vielä ens viikon vähän lyhyempää päivää tehdä, niin tulee kevyt pudotus niin mulle kun tyypeillekin. Luulen jopa, että minä tarvitsen tota matalaa laskua enemmän kun L-tiimi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti