sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Leia saapui lauman jatkoksi

Perjantaina 11.2. se sitten vihdoin tapahtui. Kauan haaveissa ollut bordercollie on nyt vihdoin totta ja se tottelee nimeä Leia. Leia (Cabaroo Merry'n Brigth) syntyi melkein vuoden pimeimpänä päivänä, eli 21.12.2010 ollen sisarusparvensa pienin mutta sitäkin reippaampi tyttönen.

Leia tutki heti kotiin päästyään innokkaasti asuntoni ja Lucankin kanssa kaikki sujui mutkatta. Kotiutuminen on siis sujunut kuin elokuvissa! Ainoa inhottava asia on nämä julmetut pakkaset. Mutta kovasta pakkasesta huolimatta Leia kirmaa reippaasti Lucan perässä ulkona ja tekee tarpeensa aina kun ulos mennään!

Luca on suhtautunut hienosti uuteen tulokkaaseen. Pientä leikinyritystäkin on jo ollut, mutta lähinnä Leian suunnalta. Mutta loistavasti toimeen tulevat ja se on tärkeintä! Yöt ovat sujuneet myös mallikkaasti, eikä viime yönä herätty kertaakaan.

Leia on hyvin kontaktinhakuinen ja me osataankin jo istua ja katsoa. Nimikin alkaa olla jo tuttu ja luoksetulon alkeet on hallussa. Lelut ja leikkiminen on Leia mielestä mitä parhainta ajanvietettä, eikä tyttöstä tarvitse koko aikaa itse leikittää, vaan Leia leikkii hienosti myös ominpäin. Ja mikä tärkeintä, sitten kun mitään ei tapahdu, niin rauhoittuminen tapahtuu todella nopeasti. Kerrassaan hieno tapaus! :)

Leia (7vko3pv) ensimmäistä iltaa uudessa kodissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti